17. KUP GRADA NAŠICA ZA DJECU I MLADEŽ

Dana  17.lipnja u centru grada, povodom Dana grada i blagdana sv. Antuna Padovanskog, održan tradicionalni Kup vatrogasne djece i mladeži u organizaciji DVD-a Našice.

 

 

Sudionike natjecanja pozdravili su gradonačelnik Josip Miletić i zapovjednik DVD-a Saša Ljubljanović, a smotri su nazočili i dogradonačelnik Krešimir Žagar, Zvonko Ljubljanović –predsjednik DVD-a Našice i Vlatko Gašić predsjednik Vatrogasne zajednice Našice. U kategoriji Mladež muški prvo mjesto osvojio je DVD Josipovac Punitovački, drugo DVD Donja Motičina, a treće DVD Veliškovci.

 

 

U kategoriji Mladež žene prve su članice DVD-a Veliškovci, druge DVD-a Feričanci, a treće DVD-a Ladimirevci. U kategoriji Podmladak muški prvo mjesto osvojio je DVD Breznica Našička I., na drugo mjestso plasirao se DVD Donja Motičina, a na treće DVD Baranjsko Petrovo Selo. U kategoriji Podmladak žene prve su članice DVD-a Lacići, druge DVD-a Petrijevci, a treće DVD-a Veliškovci. U Vatrogasnim igricama, u kategoriji Mladež prvo mjesto osvojio je DVD Velimirovac, a u kategoriji pomladak, na prvo mjesto se plasirao DVD Velimirovac.

 

 

Tekst: Marijan Gajski – Našički vatrogaci & Fridl S. – Glas Slavonije
Foto: Marijan Gajski – Našički vatrogasci