Našički vatrogasci donirali socijalnu samoposlugu

Dana 22.12.2017.god., članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice već tradicionalno uoči Božićnih blagdana donirali su socijalnu samoposlugu u Našicama.

 

Zvonko Ljubljanović predsjednik DVD-a Našice o ovoj donaciji je izjavio. 

“Prije nekoliko godina smo odlučili da za Božić umjesto slanja papirnatih čestitki, doniramo novce našoj samoposluzi za potrebite. Tako smo i ove godine odlučili da damo takvu donaciju pa to prelazi u tradiciju. Uvijek se konzultiramo s voditeljima samoposluge da nam kažu što im je najpotrebnije, tako da smo ove godine donirali brašno, ulje, wc papir, mesne nareske.”

 

 

O suradnji s vatrogascima i primljenoj donaciji Robert Kresić predsjednik udruge “Dar dobrote” koja vodi socijalnu samoposlugu je izjavio. 

“Suradnja s vatrogascima zaista je na visokoj razini od početka našeg djelovanja od kada smo osnovali udrugu i pokrenuli socijalnu samoposlugu. Našički vatrogasci nas podupiru prvenstveno svojim donacijama, ali i kada su neke manifestacije, humanitarne akcije, oni su jedni od prvih koji se uvijek uključe. Koristim priliku da im se zahvalim za sve što su do sada učinili i za ovu današnju donaciju. Također želim svim vatrogascima i njihovim obiteljima Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2018. godinu.”

Tekst: Marijan Gajski – DVD Našice
Foto: Marijan Gajski – DVD Našice