Našičke ekipe na županijskom natjecanju

Dobrovoljno vatrogasno društvo ove godine na županijskom vatrogasnom natjecanju Osječko – baranjske županije nastupilo je s tri ekipe u tri kategorije.

 

Ekipa podmladak muški dana 02.09.2017. godine u Stipanovcima zauzela je dobro 14.mjesto s najbrže izvedenom vježbom od 11,28 sec (drugi osobni rekord), no zbog veliko zbroja godina (99) …smjestili su se tako na 17.mjesto od ukupno 31.

 

 

 

“Mi smo ponosni na vas, glavu gore ekipa!!! Odradili ste najbolje, glatko ste ih sve “pomeli” na stazi, izveli tako brzu vježbu koja se rijetko gleda na vatrogasnim natjecanjima. Znamo da ste tužni zajedno sa vašim roditeljima, no s ovim danas pokazujete svu svoju brzinu i moć,
te da ste upravo vi naša budućnost! Čestitam vam na trudu i rezultatima tijekom cijele sezone”. – izjavio je voditelj ekipe Hrvoje Divjanović.

03.09.2017. godine, u Veliškovcima održalo se županijsko vatrogasno natjecanje za odrasle. Ekipa “B” seniori, zauzela je čvrsto 5.mjesto.

 

 

 

 

Dugogodišnji aktualni prvaci Osječko – baranjske županije “A” seniori Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, opet su pokazali svu svoju spretnost i brzinu, te su još jednom obranili 1.mjesto i postali staro – novi prvaci županije.

 

 

 

 

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice čestita svim ekipama i njihovim voditeljima za odličnim rezultatima.

Tekst & foto: Marijan Gajski – Našički vatrogasci