Našički vatrogasci odlučili pomoći Socijalnoj samoposluzi i ljudima u potrebi

23. prosinca 2016.god., predstavnici Dobrovoljnog Vatrogasnog društva Našice obišli su Socijalnu samoposlugu te kao godinu prije, za vrijeme blagdana donirali potrebitima.

 

 

Vatrogasno društvo iz Našica odlučilo, kao i neke druge ustanove pomoći onima kojima je to u ovom trenutku i najpotrebnije. Par riječi o ovoj vrijednoj akciji, rekao je i predsjednik DVD-a Našice Zvonko Ljubljanović.

 

„Dobrovoljno vatrogasno društvo donijelo je jednoglasnu odluku da i ove godine novce koje smo inače trošili na čestitke kojima zaželimo sve najbolje za novogodišnje blagdane, u iznosu od 700 kuna, usmjerimo u jednom boljem i humanitarnijem smjeru, to jest da doniramo Socijalnoj samoposluzi. Mislim da je to korisnije jer na taj način pomažemo građanima koji ne mogu sastavljati kraj s krajem.“ – rekao je predsjednik Zvonko Ljubljanović.

 

 

 

 

 

Predstavnici DVD-a Našica bili su: Zvonko Ljubljanović – predsjednik, Danijel Matković – zapovjednik i Marijan Gajski – član upravnog odbora. Na primopredaji ove hvale vrijedne donacije vatrogasaca, bio je i predsjednik udruge Dar Dobrota Robert Kresić, koji je zahvalio te u nastavku rekao.

 

„Udruga Dar dobrote surađuje sa vatrogascima od svojih samih početaka, još dok nije postojala Socijalna samoposluga. Naime, naši su volonteri pomagali vatrogascima prilikom sortiranja robe koja je išla za poplavljena područja. Dakle, od samog početka zaista je suradnja izvrsna i Našički vatrogasci su zaista uz Grad Našice organizacija koja nam najviše pomaže. Evo i ove godine za Božić odlučili su se donirati higijenske potrepštine za potrebe Socijalne samoposluge. Ovom prilikom želim se stvarno svima zahvaliti kako na dosadašnjoj suradnji, tako i na onoj koja nas vjerujem očekuje.“ – rekao je Robert Kresić.

 

Tekst: Marijan Gajski – DVD Našice

Foto: Ivan Ćosić – DVD našice