Tradicionalno zimsko kupanje djece i podmlatka DVD-a Našice u Osijeku

Već desetak godina Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice svojim najmlađim članovima za vrijeme praznika omogućuje jednodnevno kupanje na osječkim ili bizovačkim bazenima.

 

Ove godine osamnaestero djece od 6 do 16 godina, točnije obje ekipe djece i podmlatka Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice i njihovi voditelji Hrvoje Divjanović i Mijo Stojaković, posjetili su Gradske bazene u Osijeku. Kao što su rekli i voditelji ovih ekipa, ovo je nagrada za sve ono što su najmlađi članovi DVD-a Našice pokazali u prošloj godini na raznim natjecanjima, ali i to što su odlučili biti članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

„Ovakvim druženjima želimo pokazati i ostaloj djeci koja žele postati vatrogasci da će svi njihovi napori tijekom godine biti nagrađeni, jer znamo koliko im puno ovakvi izleti znače te se nadamo kako će im to ostati lijepa uspomena u daljnjem životu.“ – zapovjednik DVD-a Danijel Matković.

 

Tradicionalno zimsko kupanje djece i podmlatka DVD-a Našice u Osijeku

 

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice ulaže puno u svoje najmlađe članove, te im tako na još jedan način zahvaljuje na odličnim postignutim rezultatima tijekom cijele godine. To im je nagrada za dosadašnji trud i podstrek za budući rad u društvu, rekao je predsjednik Zvonimir Ljubljanović.

 

Nakon povratka, s ekipama je organizirano druženje u vatrogasnom domu u Našicama uz pizze i sokove.

 

Tekst: Marijan Gajski – DVD Našice
Foto: Arhiv – DVD Našice