Za vikend u 2 dana, 3 tehničke i jedna požarna intervencija

Ovog vikenda u Vatrogasni operativni centar Našice pristigle su dojave za 3 tehničke intervencije, i jednu požarnu intervenciju.

I. intervencija: 30.08.2015. god., u Vatrogasni operativni centar stigla je dojava o tehničkoj intervenciji u Vukojevcima. Naime, radilo se o uklanjanju stršljenova i njihovog gnijezda na tavanu obiteljske kuće. Stršljeni i gnijezdo na siguran su način uklonjeni, a na intervenciji su bila 3 vatrogasca iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice s jednim kombi vozilom.

 

II. intervencija: 31.08.2015. god., u Vatrogasni operativni centar stigla je dojava o tehničkoj intervenciji u Vukojevcima. Naime, radilo se o uklanjanju stršljenova i njihovog gnijezda na vikendici. Stršljeni i gnijezdo na siguran su način uklonjeni, a na intervenciji su bila 2 vatrogasca iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice s jednim kombi vozilom.

 

III. intervencija: 31.08.2015. god., u Vatrogasni operativni centar stigla je dojava o tehničkoj intervenciji u Našicama. Ovaj put radilo se o hvatanju zmije u dvorištu obiteljske kuće u Našicama. Zmija je uspješno uhvaćena, te neozljeđena puštena u prirodu. Na intervenciji su sudjelovala 2 vatrogasca iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva našice s jednim kombi vozilom.

 

IV. intervencija: 31.08.2015. god., Vatrogasni operativni centar stigla je dojava o požaru otvorenog prostora u Našicama. Gorjelo je odlagalište biljnog otpada u velikom parku u Našicama. Na intervenciju odmah je upućena dežurna smjena Javne vatrogasne postrojbe Našice, zajedno s dobrovoljnim vatrogascima iz DVD-a Našice s jednim navalnim vozilom i jednim kombi vozilom. Na intervenciji je sudjelovalo 9 vatrogasaca, te 3- ica u pričuvi u postrojbi. 

Tekst: Marijan Gajski – JVP Našice