Sinoć dvije tehničke i jedna požarna intervencija

Javna vatrogasna postrojba i Dobrovoljno vatrogasno društvo sinoć su u samo 2h intervenirali 3 puta u gradu Našicama.

I. intervencija: Jučer u večernjim satima jedan vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Našice i jedan vatrogasac član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice bili su na tehničkoj intervenciji.  Naime, radilo se o uklanjanju stršljenova i njihovog gnijezda u jednoj obiteljskoj kući u Našicama. Vatrogasci su na ovoj intervenciji koristili jedno kombi vozilo.

 

II. intervencija: Dva vatrogasca iz JVP i DVD Našice s jednim kombi vozilom, bili su na tehničkoj intervenciji – uklanjanje stršljenova u jednoj obiteljskoj kući u Našicama.  

 

III. intervencija: Vatrogasni operativni centar Našice stigla je dojava o požaru el. instalacija na trgovini “Billa” u Našicama. Na mjesto požara odmah je upućena dežurna smjena Javne vatrogasne postrojbe Našice, zajedno s dobrovoljnim vatrogascima DVD-a Našice. Dežurni operater JVP Našice, odmah je putem sustava “ALARM” obavjestio o ostale vatrogasce o nastalom događaju. Na intervenciji bilo je 6 vatrogasaca s jednim navalnim vozilom, dok je njih 12 bilo u pričuvi u vatrogasnoj postrojbi.

 

Tekst: Marijan Gajski – JVP Našice