Sinoć u samo 5 sati – 4 tehničke intervencije :Našice, Zoljan, Ceremošnjak i Budimci

Jučer u večernjim satima u Javnu vatrogasnu postrojbu Našice u samo 5 sati, pristiglo 4 dojave – tehničke intervencije, na 4 različite lokacije.

 

I. intervencija: U  JVP Našice stigao je poziv za pomoć, a radilo se o tehničkoj intervenciji u Budimcima. Radilo se o spašavanju rode, tj. o vraćanju rode u gnijezdo, na dimnjaku jedne obiteljske kuće u Budimcima. Na intervenciju je izašla dežurna smjena JVP Našice s jednim dobrovoljnim vatrogascem iz DVD Našice. Na intervenciju su izašli s jednim vozilom – autoljestvom.

II. intervencija: Jedan vatrogasac JVP Našice i 2 vatrogasca DVD-a Našice intervenirali su u jednoj obiteljskoj kući u Našicama, a radilo se o uklanjanju osa koje su prjetile stanarima kuće. Na ovoj intervenciji vatrogasci su bili s jednim kombi vozilom.

III. intervencija: U Vatrogasni operativni centar Našice, stigla je dojava o uklanjanju stršljenova u obiteljskoj kući u Ceremošnjaku. Odmah po dojavi na intervenciju je izašla dežurna smjena s jednim kobi vozilom.

IV. intervencija: Javna vatrogasna postrojba Našice zaprimila je poziv da se u mjestu Zoljan usred jakog nevremena srušilo stablo na prometnicu, te da se prometnicom ne može prometovati u oba smjera. Na intervenciju je izašla dežurna smjena JVP Našice s jednim tehničkim vozilom.

Tekst: Marijan Gajski – JVP Našice