U 24 sata 2 tehničke i jedna požarna intervencija

Našički vatrogasci su u protekla 24 sata, intervenirali 3 puta.

Jučer su 2 vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe Našice i 2 iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice s jednim kombijem bili su na tehničkoj intervenciji. Radilo se o uklanjanju stršljenova iz jednog stana u Našicama.

U Vatrogasni operativni centar Našice stigla je dojava o požaru obiteljske kuće u Budimcima. Dežurni operater odmah je uputio dežurnu smjenu na požar, te je ostale vatrogasce JVP & DVD Našice i DVD Podgorač alarmirao putem sustava “ALARM” o nastalom požaru. Tako su na intervenciji sudjelovali vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice s 10 vatrogasaca  i 3 vozila na terenu (zapovjedno vozilo, navalno vozilo te autocisterna). DVD Podgorač je sudjelovao s jednim navalnim vozilom i 4 vatrogasca.  

Danas navečer, 3 vatrogasca iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, s jednim kombi vozilom upućeni su na tehničku intervenciju-uklanjanje stršljenova. Stršljeni su prijetili posjetiteljima svetišta Sv. Ilija u tzv. Crnom potoku, koji se nalazi između Ceremošnjaka i Granica. 

 

Tekst: Marijan Gajski – JVP Našice