Našičke natjecateljske ekipe opet zauzele postolja

Ovaj vikend seniorske natjecateljske ekipe, nastupile su na dva vatrogasna natjecanja. U subotu,4. srpnja I ekipa “A” seniora nastupila je na 12. kupu Sv. Florijana u Kaštel Sućurcu i zauzela je 1. mjesto.

I A-ekipa 01

 

U konkurenciji od 16 ekipa, naša ekipa još jednom je pokazala najbolju spretnost u izvođenju vježbe s 20m “B” cijevima od 35,88sec i štafetom 54,53sec. Konkurencija im nimalo nije bila laka, jer na natjecanju su nastupile najbolje “domaće” ekipe, kao i ekipa iz Slovenije. 

I A-ekipa 02

 

II ekipa, 4. srpnja nastupila je u Marijancima na 2. noćnom vatrogasnom kupu, i branili su titulu prvaka od prošle godine. Ekipa je izvela najbržu vježbu na natjecanju, ali uz mali “kiks” i dodatnih 15 kaznenih sekundi, smjestili su se na 2.mjesto. Naravno i ovo je odličan rezultat, bez obzira što se nije uspio obraniti pehar od prošle godine. Dobrovoljno vatrogasno društvo je pokazalo, kako ima spretne ekipe, te gdje god da ih pošalje, oni se vraćaju s peharima i odličjima. Našički vatrogasci još jednom čestitaju svim ekipama, i njihovim voditeljima na odličnim rezultatima koje postižu.

II A-ekipa

 

II A-ekipa02

Tekst: Marijan Gajski – DVD Našice

Foto: Filko Garbin – DVD Mladost Kaštel Sućurac